Hozzávalók:
Tonhalkrémhez:
- 1 kis konzerv tonhal saját levében (kb. 80–100 g, lecsöpögtetve)
- 1–2 ek natúr görög joghurt vagy laktózmentes tejföl
- fél tk mustár
- só, bors, citromlé
- 1 szál újhagyma vagy kevés lilahagyma (finomra vágva)
Salátához:
- 1 marék fejes saláta vagy jégsaláta
- 3–4 szelet uborka
- 4–5 db koktélparadicsom vagy fél paradicsom
- pár karika paprika
Köret:
- 2–3 szelet puffasztott rizs
Elkészítés:
- A tonhalat villával összetöröd, összekevered a joghurttal, mustárral, fűszerekkel és a hagymával.
- A zöldségeket frissen tálalod mellé.
- A puffasztott rizs a kenyér helyettesítője, mártogatható is a krémbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése